KURSER RIBBINGSBERG

Utsikt från Slottet över parken.

måla i Provence 18-24 juni 2020

Följ med på en målarvecka till den charmiga byn Bargemon och slottet Château du Reclos för en kreativ och inspirerande vecka i det vackra Provence. Vi bor på det gamla slottet och äter alla måltider under lindarna i slottsparken med hänförande utsikt.

Konstnärsvecka i underbara Provence.

Att vara fri i sitt skapande kan vara svårt när man inte har verktygen. Hur tar jag mig till nästa nivå? Kursen innehåller en del teknik, om hur olika material fungerar, om vilka verktyg man kan använda. Ju mer kunskaper en konstnär har om verktyg och material, desto friare blir skapandet. Kursledaren Mats blandar tekniska genomgångar med praktiska övningar och eget målande under dagarna. Varje dag har vi genomgång och samtal om det vi gjort.

Välkommen med på en givande sommarvecka i södra Frankrike!

Här finns mer information och nedan har ni mina kontaktuppgifter.

Mats Ceder. 070-797 05 68

mats@koboltart.com

Kursledare

Mats Ceder

Vill du ta Sånglektioner?

Tycker du om att sjunga och vill utveckla din röst? Sånglektioner kan vara vägen för dig som vill komma vidare tekniskt och uttrycksmässigt.

 

Kontakta mig, Boel Adler, sångerska, sångpedagog och körledare med examen från Musikhögskolan i Malmö och många års erfarenhet som solist, korist och pedagog.

 

boel.adler@gmail.com

 

070-870 76 23

Ribbingsberg  Konsert & Galleri • Simris 171, Ribbingsberg, 272 91 Simrishamn • Telefon: Boel-070-870 76 23, Mats-070-797 05 68

Webbsidan är producerad av Mats Ceder, Koboltart.

kontakt@ribbingsberg.com